Spansk & nordisk

Spansk & nordisk tapasmenu

Spansk tapas:
– Manchego, soltomat & olivensalat
– Ruccola m. vagtelæg & røget kylling
– Gazpacho (spansk kold tomatsuppe)
– Rejer i hvidløg & chili
– Kartoffelsalat m. chorizo, artiskok & oliven
– Vaniliemarineret mango & lufttørret skinke
– Kylling i hvidløgssauce (lun)
– Oliven
– Hjemmebagt hvedebrød

  • Pris pr. couv. 255 kr.

    min. 20 couverter

Nordisk tapas:
– Laks m. æblesalat
– Minikartoffel m. rogn & purløgscreme
– Oxefilet m. syltede løg & rodfrugtremoulade
– Marinet kylling på peberrodssalat/ramsløgpesto & æblegele (ramsløg i sæson)
– Tørret ø-skinke m. urtejulienne & rygeost
– Speltsalat & nødder & urter
– Rilette af Vesterhavsost & hj. lavet knækbrød
– Hjemmebagt ølandsbrød

  • Pris pr. couv. 255 kr.

    min. 20 couverter