Reception

Reception

Mad til en reception er som udgangspunkt ment som en lille lækker ting til en øl eller et glas vin. Du skal regne med 5-6 enheder pr. person og evt. afslutte med sødt eller ost. Jeg har sammensat 3 forskellige receptionsmenuer, som dækker forskellige behov.

​Vær opmærksom på, at bestillinger under angivet min. antal tillægges 15%.​​

Den traditionelle:
– 2 små kalvefrikadeller
– 1 minisandwich m. laks & cream cheese
– 1 slider m. pulled pork
– 1 mini gorgonzolatærte
– 1 marcipan & rabarbermuffin

  • Pris pr. couv. 125 kr.

    min. 30 couverter

Den anderledes:
– Thaireje & sød chili
– Filo m. kylling & ingefær
– Auberginerulle m. mozzarella & tapenade
– Bruchetta m. lufttørret skinke & bagt tomat
– Frittata m. svampe & pesto
– Tærte m. blå kornblomst & gransirup
– Frugtspid
– Chokoladecupcake

  • Pris pr. couv. 195 kr.

    min. 30 couverter

Den Eksklusive:
– Agurk m. røget ørredrilette
– Kartoffelblinis m. fraiche & rogn
– Bruchetta & svenske håndpillede rejer & citrusmayo
– Glas m. nuddelsalat
– Vietnamesisk raw food rulle m. dip
– Røget mørbrad m. rygeost & syltet sur-sød gulerod
– 3 forskellige ostebidder
– Mini chokoladetærte m. hvid chokolademousse 

  • Pris pr. couv. 225 kr.

    min. 30 couverter