Kagen & brødet

Kagen, brødet & bryllupskagen

​En bryllupskage med smag er det, vi ka’! Vores bryllupskager er lavet på de reneste råvarer, hvor der ikke er tilsat smagsforstærkere og mærkværdige sukkerdimser. Her får du den rene smagsoplevelse. Marcipan & icings er cremefarvet, da vi arbejder med økologiske varer.

Brug evt. kagen som dessert!

Chokoladesagen – Den er ikke til at komme undenom:
– Chokolade-marcipanbunde m. creme af hvid chokolade & whisky.
– Overtræk af marcipan eller chokolade & pyntes m. hj.l. kandiseret viol eller friske blomster. 

  • Pris pr. couv. 65 kr.

    dep. kr. 1000,- for stativ

Sommer & sol – Den overraskende:
– Mandel & polenta bund m. fyld af sommerens jordbær & rabarber.
– Overtræk af marcipan & pynt af friske blomster

  • Pris pr. couv. 65 kr.

    dep. kr. 1000,- for stativ

Abrikos & mandel – Den forførende:
– Mandel & citron bund stænket m. italiensk likør og m. fyld af fløde og hj.lavet abrikosmarmelade.
– Overtræk af marcipan & pyntes m. morgenfrue.

  • Pris pr. couv. 65 kr.

    dep. kr. 1000,- for stativ

Kagebuffet:
Kagebuffet laves efter aftale med 4-8 forskellige kager efter dine valg og ønsker!​

F.eks.
– Makron & chokolademuffin
– Gulerodskage
– Pavlova m. fraiche & bær
– Chokoladekonfektkage m. dagens frugt
– Festkagen m. nougatcreme & hasselnøddebunde
– Cheesecake m. blåbær
– Fragilite m. moccacreme (glutenfri)
– Hindbærsnitte
– Luxus citron & mandelkage (glutenfri)

  • Pris pr. couv. fra 90 kr. til 165 kr.

    v. min. 25 personer

Brød – Brød købt hos Pia Prehn Catering er en historie for sig selv:
– Alt brød er bagt af økologisk mel, gerne med mel fra Aurion, som skaber en særlig smag og struktur.
– Som noget nyt har vi fået fingrene i det vidunderlige Manitobamel, som giver et brød m. lethed & huller, som i det bedste italienske brød.
– Alt brød er koldhævet, og det er blandt andet med til at frembringe den unikke smag. 

  • Pris pr. couv. 15 kr.