Forretter

Forretter

​Alle forretter er fulgt af hjemmebagt brød (min. 15 couverter).

  • Spinatroulade 75 kr.

    m. laksecreme på sprød salat serveret m. sauce verde & et drys rejer

  • Røget ørredrilette 75 kr.

    på spinat m. brøndkarsecreme & havtorn

  • Kartoffelblinis 75 kr.

    m. lakseørredtatar serveret m. avocado & wasabicreme & ørredrogn

  • Antipasta 85 kr.

    et udpluk af italienske specialiteter efter sæson ( auberginrulle, pølse, tørret skinke, fritata etc.)

  • Anisdampet lyssej 75 kr.

    på agurkejulienne m. rygeostcreme

  • Hellefisk i noritang 75 kr.

    m. tamari & wasabisauce, sukkerært & friturestegt syltet ingefær

  • 2 slags asparges 70 kr.

    m. sauce gribiche & sprødristet ø-skinke (SÆSON)

  • Fantastiske håndpillede rejer 85 kr.

    m. hj. rørt citrusmayo & dild på hj. bagt langtidshævet brød

  • Stenbiderrrogn 95 kr.

    på kartoffelblinis m. cremefraiche & løg & røget kartoffel(SÆSON)

  • Vegetarforret 65 kr.

    af squashrulle m. hytteret & brøndkarsecreme på ærtetop