Dessert

Dessert

​​Enkelte af desserterne/kagerne kan laves vegansk, hvilket er vist med et V, mod tillæg kr. 5,- pr. pers. ​
Enkelte af desserterne/kagerne kan laves glutenfri, hvilket er vist med et G, mod tillæg kr. 5,- pr. pers.

Forretter:
– Sprøde kanelbunde m. mascarponecreme & frisk frugtsalat – VG
– Peters Chokoladekage m. vaniljecreme & jordbær i hyldeblomst (chokoladekonfektkage)
– Rabarbertærte m. marcipanlåg & økologisk vaniliefraiche – G
– Tiramisu – G
– Hjemmelavet nougatparfait på hasselnøddebund m. vaniliesyltede rabarber – G
– Marcel Gateu m. hvidt chokoladesejl & årstidens bær (bund af bagt chokolademousse, toppet m. chokolademousse) – VG
– Citronfromage af bergamottecitron serveret m. knust lakrids & makron – G

  • ​Pris pr. couvert kr. 65 kr.

Årstidens trifili
– m. hjemmelavet marcipanmakron

  • ​Pris pr. couvert kr. 55 kr.

    min. 20 couverter

  • Kage til kaffen 30 kr. pr. couv.

    - ​Citron & mandelkage - G
    - Chokoladekonfektkage - VG
    - Mazarintærte
    - Frugttærte

  • Desserttallerken 125 kr. pr. couv.

    - ​​3 slags - vælg selv

  • Dessertbuffet 155 kr. pr. couv.

    - vælg 4 slags (min. 30 couv.)