Fredags dinner

Den økologiske fredags dinner

Den Økologiske Fredags Dinner fra Pia Prehn Catering, også til Vegetaren, vil du kunne bestille til fredage, hvor du trænger til lidt ekstra lækkert. Middagen laves af de gode kvalitetsråvarer, som vi hos Pia Prehn Catering er kendte for, og en masse kærlighed. Kødet kommer fra den vildeste slagter Gris, Lam & Co, det smagfulde fjerkræ er fra Dalbakkegaard, og alt det andet er fra Grøn Fokus, Solhjulet og lokale leverandører.

  • Middagen laves klar til opvarmning m. vejledning – du koger selv ris & pasta.
  • Du kan hente fra 15-18. Vi leverer gerne i Præstøområdet mod betaling kr. 25,-
  • Du bestiller senest torsdage kl. 12.00 på Mobil 51326526, via sms eller på MobilePay 507237 ved bestilling – din betaling er din ordrebekræftelse.

Prisen er kr. 120,- pr. næse. Du kan tilkøbe Månedens Økologiske dessert til kr. 25,-

Fredag d. 26.2.21
– Bøf af det superlækre hakkede oksekød fra Gris, Lam & Ko stegt m. Krydderurter
– Vegetar: Rodfrugtbøf
– Spinatflødekartofler
– Rødbedesalat m. Feta & Krydderurter & ristede Kerner

  • ​Pris pr. couvert kr. 120 kr.

Månedens Økologiske Dessert
– Gateû Marcel (pragtfuld & kraftig chokoladekage) & Hindbærsauce
– Citronfromage – det er jo citrustid

  • ​Pris pr. couvert kr. 25 kr.

Fredag d. 5.3.21
– Confiteret Andelår med smag af Bergamottecitrus
– Vegetar:  Quinoabøf
-Kornotto m. Svampe
-Spidskål & Appelsin & Cashew & Ingefær

  • ​Pris pr. couvert kr. 120 kr.

Fredag d. 12.3.21
– Chili Con Carne af det lækre kød fra Gris, Lam & Ko
– Vegetar: Chili sin Carne
– Ris
– Coleslaw

  • ​Pris pr. couvert kr. 120 kr.

Fredag d. 19.03.21
– Laks stegt m. Ingefær & Chili
– Vegetar Sweet Potato stegt m. ingefær & Chili
– Dhal                                                                   

  • ​Pris pr. couvert kr. 120 kr.

Fredag d. 27.03.21 
– Butterchicken
– Ris
– Syltet gulerod & havtorn

  • ​Pris pr. couvert kr. 120 kr.