Buffet

Buffet

Buffet er som en middag med mange retter, med lidt af alt til alle. Dette er en guide til valgmulighederne inden for vores buffeter. Har du ønsker, komponerer vi gerne en buffet lige til dig! ​Du er også velkommen til at sætte din buffet sammen fra nedenstående.

Alle buffeter har en enhedspris kr. 315,- pr. couvert. Du kan dog “nøjes” m. 2 slags kød & 4 tilbehør til kr. 275,- pr. couvert. BUFFET 5 dog kr. 290,-​
Brød kr. 15,- pr. couvert. Læs mere om vores fantastiske brød under menupunktet ​”Kagen & brødet”.

Sauce kr. 10,- pr. couvert – Laves efter ønske og er kogt fra bunden. Buffet laves til minimum 20 couverter.​​

Buffet 1:
– Helstegt culotte
– Kylling m. hyldeblomst & spinat
– Krebsehalesalat m. havtorn & agurk serveret m. brøndkarsecreme
– Ovnbagte kartofler m. persillepesto eller ramsløgpesto i sæson
– Spelt m. citrusdressing & asparges eller haricort verte i sæson
– Sort bønnesalat m. avocado & gulerod samt dukkah
– Tomat & friske urter & Vesterhavsost
– Grønt salat m. ærtepesto​ 

  • ​Pris pr. couvert kr. 325 kr.

    min. 20 couverter

Buffet 2:
– Kammusling på hokkaido & æblekugler
– Kylling på spinat, trøffelolie & parmesan samt crouton
– Helstegt oksefilet
– Kartofler m. salsa verde (varm/kold)
– Grillet grønt m. balsamicoglace
– Marineret svampe m. Vesterhavsost & cherrytomat
– Spinat m. avocado & pomelo & saltede mandler
– Grøn salat m. citrusfløde 

  • ​Pris pr. couvert kr. 335 kr.

    min. 20 couverter

Buffet 3:
– Saltimbocca af kyllingebryst m. ansjos, persille & Vesterhavsost
– Vitello Tonnato
– Lammekølle på urtebund
– Kartoffelterrine m. oliventapenade
– Bagt tomat & fersken m. sød chili & græskarkerne (fersken kun i sæson)
– Hjertesalat m. oliven & mozzarela
– Sprøde salater m. gulerodspesto
– Middelhavssalat af sæsonens grønt 

  • ​Pris pr. couvert kr. 335 kr.

    min. 20 couverter

Buffet 4:
– Lakseørred bagt m. chili & ingefær serveret m. limecreme
– Kyllinge curry
– Tyndsteg stegt m. sød chilisauce & sesam
– Nuddelsalat m. mandler & bokchoi
– Grønt i teriakysauce
– Vietnamesiske raw food ruller m. dip
– Søde kartofler m. koriandersalsa
– Sommerkål m. ingefær & lime, druer & ristet nød 

  • ​Pris pr. couvert kr. 315 kr.

    min. 20 couverter

Buffet 5:
– Frikadeller
– Glad nakkesteg stegt m. rabarber & løg
– Kylling m. barbecue
– Små kartofler m. krydderrurter
– Tomatsalat m. springløg & basilikum
– Tzatziki
– Salat af hjertesalat & ærter & mormorfløde
– Broccoli m. baconcrisp , rødløg, solsikkekerner & sultanas i cremet dressing 

  • ​Pris pr. couvert kr. 295 kr.

    min. 20 couverter

Sæsonbuffet - Forår 2021

Buffet:
– Sukkersaltet laks & Grønærtecreme
– Kyllingoverlår fra Dalbakkegaard m. Ramsløgpesto (Tofu i vegetarisk version)
– Skinkedelle m. Urter
– Kartoffelsalat m. Græskarolie & Syltede rødløg
– Salat af  Asparges & Agurk & Radise & Dild
– Salat af Stegt Spidskål & Ærter & Mormordressing
– Hj. bagt brød

  • ​Pris pr. couvert kr. 285 kr.

    min. 10 couverter

Dessert:
– 2 oste eller Årtidens Frugttærte serveret m. Vanilie cremefraiche

  • ​Pris pr. couvert kr. 65 kr.
Italiensk buffet

Buffet:
– Kolde små ovnbagte kartofler m. artiskok & oliven & rødløg & sennepsdressing
– Årstidens grillede grønt m. balsamicoglace
– Aubergineruller m. oliventapenade & lufttørret skinke
– Tomatsalat Tricolore m. mozzarella & basilikum
– Porchetta m. fennikel & rosmarin
– Italienske kødboller i tomat & basilikum
– Vitello Tonnato ( kold skivet ungtyr m. cremet sauce af tun)
– Carpaccio m. parmasan & basilikum
– Oliven
– Hjemmebagt Foccacia 

  • ​Pris pr. couvert kr. 340 kr.

    (min. 25)

Dessert:
– Buffet inkl. Tiramisu

  • ​Pris pr. couvert kr. 375 kr.

    (min. 25)

Mexicansk buffet

Buffet:
– Tortilla m. pulled chicken i molesauce
– Ceviche m. chili & koriander (marineret hvid fisk eller laks i limesaft)
– Chili con carne m.rødløg & cremefraiche
– Nachos m. revet cheddar
– Spiced Bønnesalat
– Tomat & salat af mixed tomater m. græskarkerne & sød chili
– Grøn salat m. mango
– Guacomole & salsa
– Hvidløgscreme
– Brød 

  • ​Pris pr. couvert kr. 295 kr.

    (min. 25 couv.)